Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 14/2 and 16/2 ;')
Aku taktau nak kata ap , mesti hampa pelik kan kenapa aku tulis tarikh tuu. Ya Allah , aku rindu gila time tuu.
Bulan tuu bukan yg sangat bermakna bagi aku, yg sangat buat aku happy. yg buat aku senyum tiap tiaphari ;').

14 Februari 2012 .
Nak tau ? tarikh valentime nuhh. hahah dak aih. emm tarikh tuu tarikh aku declare dengan Nur Balkhis Yazid as adik angkt kak angkt . K aku take dia. and then dia accept, ! Act aku tak penah kenal pun dia ni. aku kenai dia baru tahun ni. ahaha ni pun syahidah yg perkenaikan kat aku. leee lee xD. so then sebelum aku declare gn dia. aku dok tengah cari adik angkt, sb time tuu aku alone gilaa kt skolaa. tgk kawan kawan aku semua ada adik. sbb tuu aku dok cari adik angkt. pastu tkpala. bila tktau aku lupa , satu hari tu aku lepak umh syahidah,and then aku dok smbg pasal adik angkt blablabla. pastu tiba tiba tercita about balkhis ni. syahidah cerita semua about dia. then aku hbq kt syahidah , nak try take 'dia' laa. then syahidah nk ttry tny 'dia' esok tuu.
Hari esokk tuu , time balik kot tak silap , haritu ada KOKO haa. then tkpa time balik aku lalu kelas depa , tiba tiba syahidah ckp balkhis tak caya aku nak take dia. and then fine laa kan. balkhis tiba tiba lalu dpn aku. and then aku kata laa . ' hampa , kami nak take hmpa' . then diaa taktau nk ckp apa, dia angguk jaa. aku mcm tk phm then aku tny laa syahidah 'dia accpt ka dak' . pastu syahidah kata 'dia accept'. aku pun tkpa la. then lepas balik koko , aku nampak dia, aku smbg p laa gn dia sat. pastu dia bg number.k finee. blablblabla.
sampai lah hari apa taktau , aku gn dia break up . kami baru seminggu tiga harii . aku rasa mcm 'what gila sat kot'. aku clash sebab apa aku tktau. ntah .....soo aku frust,kbaii haha

16 Februari 2012
Yg ni pulak tarikh aku declare gn faraafarouk. dia take akuu . blablabla. aku kenai faraa tahun ni gak bak hg .HAHA. hmm .before decclare , aku gn dia mmg rapat dahh. dok menggedik sana sini an. ahaha sampai laah bila taktau malam tuu dia msej aku kata , 'atenn,jadi adik fara lah!' . lepas lepas bca mesej dia tu , aku mcm WAAAA BIAQ BETOI! and then aku accept , wahwah dua hari selepas aku declare gn balkhis. minggu tuu mmg minggu bahagia buat aku ! aku seronok gilaa ada depa duaa. aku sayang faraa terok kot ;'( . aku tkmau dia tinggai aku. dia lah kak aku yg paling aku syg! yg paling hingaqq. pastu baru baru nii , faraa minta break gn aku sebab dia jeles gn aku , dia jeles aku gn adik angkt aku. nerghhhh adik angkt ja pun faraa! watlekk sudahh . dia minta break , aku ignore, aku tkmau! aku takot jadi mcm budak kt atas niiii :') .
Fineeeeee . aku sayang faraa! k bye kbye !

"14/2 and 16/2 ;')" was Posted On: Friday, April 20, 2012 @5:46 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ