Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 hormat k hormat -..-
aku pantang gila lah bila junior layan senior mcm senior tuu orang gaji depa kan. direct SENIOR yg mai kat junior , junior bila nak mai kat senior? ouh hampa ni melampau sangat la kan. tak kira adik angkt nak jumpa kak angkt ka , apa la kan . budak budak zaman sekarang macam apa lagi.satg bila aku tak tegur hampa then hampa cakap laa aku sombong kan , atudiaaaa mengada dah ni. aku ni takkan layan org kalau selagi org tu tk tgur aku okay. tuu konsep aku! bhahaha. well for my adik adik , aten takkan pergi kt hmpa selagi hampa tak pergi kat aten. okay ^^
"hormat k hormat -..-" was Posted On: Sunday, April 29, 2012 @4:25 AM | 0 lovely comments
 Happy Birthday Solaihah (:
okay fine , 29.4.12 , E'ah's birthday ! haha happy birthday sayang , semoga panjang umur. semoga bahagia selama selamanya (: . sorry sebab tak layan hampa tadi. kami not in mood sangat , apa pun kami sanggup p PELADANG p beli kek even kek tuu kecil. hahaha sedapn kan?  kek coklat tuu comel gilaa. hukhuk. btw sorry again pasal tadi k ? :D
"Happy Birthday Solaihah (:" was Posted @4:21 AM | 0 lovely comments
 thankyou (:
It's getting to the point where I am no fun anymore, I am sorry. Sometimes it hurts so badly I must cry out loud, ' I am lonely.' And Now I am yours, you are mine, you are what you are, you make it hard

#you are mine again (: thankyou ! 
#29.04.12
"thankyou (:" was Posted @4:11 AM | 0 lovely comments
 macam shitt taw dak
rasa macam nak penampaq gila kat atas muka hmpa dua ekoq -_- . timee hampa senang , hampa lupa aku senang lenang , lupa nak text aku apadia leee .time hampa susah baru nak maii cari aku , ingat aku barbie doll ka apdia wey? please lah , kalau hmpa dua ada dpn aku ,dh lama dah aku teqajang! aieee mcm taik gilaa. adoyy menyampah laa pulak akuu ! ingat stai dah kott ? errrrrrrr 
"macam shitt taw dak" was Posted On: Saturday, April 21, 2012 @7:07 AM | 0 lovely comments
 tension -____________-
aku tak buat apa langsung jumaat sabtu , basuh kasut pun dak , buat hw pun dak , apa pun dak , astaghfirullah. terok dahh aihh anak dara ni pun! aku taktau , balik balik qiamulail jumaat tu , ada org buat aku DOWN gila. shitt, bodo laa hg setan. buat aku terus takda mud nak buat homework. esok dah laa sekolah , homework tak siap , terasa diri tu dh pandai kaa wahai atenbella ? XD kah kah . okay gilaa. esokk paa gossip kt skola , hukhuk. rinduu aihhhhhhhh kt cikgu <3 bhaha. especially cikgu math ! perghhhhh galakk . aku tensyen nii wahai kawan kawan , ada orgg tuuu dia bikin aku panas ! Grrrrr
"tension -____________-" was Posted @6:41 AM | 0 lovely comments
 14/2 and 16/2 ;')
Aku taktau nak kata ap , mesti hampa pelik kan kenapa aku tulis tarikh tuu. Ya Allah , aku rindu gila time tuu.
Bulan tuu bukan yg sangat bermakna bagi aku, yg sangat buat aku happy. yg buat aku senyum tiap tiaphari ;').

14 Februari 2012 .
Nak tau ? tarikh valentime nuhh. hahah dak aih. emm tarikh tuu tarikh aku declare dengan Nur Balkhis Yazid as adik angkt kak angkt . K aku take dia. and then dia accept, ! Act aku tak penah kenal pun dia ni. aku kenai dia baru tahun ni. ahaha ni pun syahidah yg perkenaikan kat aku. leee lee xD. so then sebelum aku declare gn dia. aku dok tengah cari adik angkt, sb time tuu aku alone gilaa kt skolaa. tgk kawan kawan aku semua ada adik. sbb tuu aku dok cari adik angkt. pastu tkpala. bila tktau aku lupa , satu hari tu aku lepak umh syahidah,and then aku dok smbg pasal adik angkt blablabla. pastu tiba tiba tercita about balkhis ni. syahidah cerita semua about dia. then aku hbq kt syahidah , nak try take 'dia' laa. then syahidah nk ttry tny 'dia' esok tuu.
Hari esokk tuu , time balik kot tak silap , haritu ada KOKO haa. then tkpa time balik aku lalu kelas depa , tiba tiba syahidah ckp balkhis tak caya aku nak take dia. and then fine laa kan. balkhis tiba tiba lalu dpn aku. and then aku kata laa . ' hampa , kami nak take hmpa' . then diaa taktau nk ckp apa, dia angguk jaa. aku mcm tk phm then aku tny laa syahidah 'dia accpt ka dak' . pastu syahidah kata 'dia accept'. aku pun tkpa la. then lepas balik koko , aku nampak dia, aku smbg p laa gn dia sat. pastu dia bg number.k finee. blablblabla.
sampai lah hari apa taktau , aku gn dia break up . kami baru seminggu tiga harii . aku rasa mcm 'what gila sat kot'. aku clash sebab apa aku tktau. ntah .....soo aku frust,kbaii haha

16 Februari 2012
Yg ni pulak tarikh aku declare gn faraafarouk. dia take akuu . blablabla. aku kenai faraa tahun ni gak bak hg .HAHA. hmm .before decclare , aku gn dia mmg rapat dahh. dok menggedik sana sini an. ahaha sampai laah bila taktau malam tuu dia msej aku kata , 'atenn,jadi adik fara lah!' . lepas lepas bca mesej dia tu , aku mcm WAAAA BIAQ BETOI! and then aku accept , wahwah dua hari selepas aku declare gn balkhis. minggu tuu mmg minggu bahagia buat aku ! aku seronok gilaa ada depa duaa. aku sayang faraa terok kot ;'( . aku tkmau dia tinggai aku. dia lah kak aku yg paling aku syg! yg paling hingaqq. pastu baru baru nii , faraa minta break gn aku sebab dia jeles gn aku , dia jeles aku gn adik angkt aku. nerghhhh adik angkt ja pun faraa! watlekk sudahh . dia minta break , aku ignore, aku tkmau! aku takot jadi mcm budak kt atas niiii :') .
Fineeeeee . aku sayang faraa! k bye kbye !

"14/2 and 16/2 ;')" was Posted On: Friday, April 20, 2012 @5:46 AM | 0 lovely comments
 Lagi dan lagi :(
okay petang ni aku feeling gila. dok dalam bilik sorang sorang dengar lagu sedih sedih. aku teringat dia , mcm org gila wey sumpah mcm org gila !mungkin nasib tak menyebelahi aku :') . aku taktau kenapa hg jgk yg aku sayang teruk teruk. hang tak pernah cuba memahami aku! sayang hang kt aku hg tk pernah tunjuk,bila aku dok sedih kot laa nak bagi semangat , ni dak pun! why wey ??!! aku ni bodo jugakk p sayang dekat budak yg TAK PERNAH sayang aku ! seeee , aku tau hg bukan milik aku! hg milik org lain. fineee aku tak berharap dah kt hg. aku bersusah payahh untuk hg , hg buat bodo ja aku, ahahaha oke ! lagu ni hg buat kat aku;) , minta minta ada org lain yg akan buat laguni kt hhg mcm mana hg buat mcm ni kt aku!!!! aku ingat ye wahai sayang ku :'D
"Lagi dan lagi :(" was Posted On: Saturday, April 14, 2012 @2:01 AM | 0 lovely comments
 i love you !
Ohh haiii , aku terharu hg ckp mcm tu kt aku. tak sngka, huehue, hope hg bole terima aku la noh :) . aku syg hg okayyy~ FULLSTOP! aku syg hg sampai aku mati. kbye ;')
"i love you !" was Posted On: Thursday, April 12, 2012 @7:35 AM | 0 lovely comments
 mimpi awak sayang :')
i dont know why , sejak belakangan ni aku asyik mimpi hang. dalam mimpi tu hg kata kt aku , hg rindu aku , hg sayang aku. hg tkmau tinggal aku. aku mimpi hg bnyk kali gila , tp hakikatnya mimpi tu tkleh jadi kenyataan right? ;'( . aku taktau hg ni sayang aku ka dak , tapi aku doa sangat hg boleh syg aku. sebab apa? aku tiap tiap hari nangeh sbb hg , tiap tiap hari tgk fb hg? berkorban apa saja untuk hg. tk mcentu lg aku syg hg?
please ah buang ego hg tu, kalau hg syg aku , hg tunjuk weyy, jgn dok EGO sangat. kenape perlu ada skongan dari kwn hg,jawapan hg terletak kat tgn hg sndiri.bukan kt kwn hg. hg pikiaq hg sorang punya perasaan , aku punya hg tk pikiaq weyh :'( . mula dari harini , aku takkan contact gn hg dah k , aku nk tgk hg bole tahan ka dak . if hg bole tahan , hg tak syg aku. if hg tkleh tahan , hg syg aku. :') .
"mimpi awak sayang :')" was Posted On: Thursday, April 5, 2012 @9:18 PM | 0 lovely comments
 tak suka , tak hidup tenteram :/
oh hai hampa , kali ni aku nak cita pasal PERGADUHAN. sememangnya aku tengah gaduh dgn ramai org.
emm okay , biaq aku terangkan perangai aku. aku ni seorang yang tak suka gado and TAK SUKA CARI GADO. sebab apa? bila aku gaduh, hidup aku jadi kelam kabut , tak tenteram and so on. aku ni taktau spesies mana , aku ni cepat terasa. bila sorang benci aku , aku akan TERASA semua org dlm bumi ni benci aku :') . btw aku minta maaf sangat k walaupun bukan salah aku ka , or memang salah aku. aku syg hmpa kawan , bukannya aku tak sayang, dah sampai hati hampa semua kata aku lagutu. memang aku tak  sakit hati mana pun. btw satu lagi , aku ni cepat MAAFKAN org. serious :')!
"tak suka , tak hidup tenteram :/" was Posted On: Wednesday, April 4, 2012 @4:29 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ