Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 imy :')
tadi tgk video JB gn taylor swift nyanyi lgu baby , hensem gila :') , rnduu diaa tp sygnyaa aku tleh nk minat dia dah. :'( , hmm awt tatau dia buat cntu kat islam >.< , KBAI
"imy :')" was Posted On: Sunday, August 28, 2011 @4:32 PM | 0 lovely comments
 Hello Buddy *dengan muka penat
haii hmpaa , aku dekat HIGHWAY HOTEL SEREMBAN. takk sampaii lagii johor.ayah aku tk larat nk bawak,soo dia bwk satu family berehat tg hotel ni >.< , skang pkoi 7.20, satg koi 8.30 maybe kami bertolak.hmm. kak aku bagi aku guna llapy sat. hmm bole laa update blog :D . boring nak mampos , tatau nnk buat apa , atceli aku ltak gmaq bb gedik :D , PENAT nyeee muka aku >.<

puasa nk habehh,harine last :') ,so fast and quick leeee,haaa, tahun dpn ada lagi :') , tapi belum tau lagi, smoga allah pnjgkan umo kiterww laa kann . heeee.



"Hello Buddy *dengan muka penat" was Posted @4:24 PM | 0 lovely comments
 PUASA NAK BERAKHIR,RAYA NAK BERMULA ^^
haii , arine ari ahad , sok ari apa ? isnin kan ? akuu mau balik kampung , nak tau kampung aku kt na ? kt johor :D , dekat kan kampung aku =.=' . woahhhhhh. sah sakit punggung duk dalam kereta 12 jamm ? kann XD * okee aku saja buat trok

Bytheway , nanti aku rindu hmpaa , aku deaactive account ,sorry laaaa . aku punya mood hilang tiba tiba dgn facebook. aku TAKMAU DAH MENCARUT kt wall aku. sbb dosaa, :D . aku nk ikut apa yang BDUAK tu bg nasihat kat aku. thankss laa BUDAK = ='

-aku amat merhargai apa yang anda beri budak-
"PUASA NAK BERAKHIR,RAYA NAK BERMULA ^^" was Posted On: Saturday, August 27, 2011 @7:47 AM | 0 lovely comments
 Shopping -.-
TADI PERGI SHOPPING DEKAT PACIIFIC STAR PARADE , HM HM .tuu jaaa nk kata.HAHAHHA
"Shopping -.-" was Posted @3:15 AM | 0 lovely comments
 ISDATUL ASYIFA :'< , imissyou
Haii awakk , kitee nak awak mcm dluu,kitew tk berubah pun >< , awak yg berubah. kiter nk chat gn awak mcm dlu,kite nk post 'awak comel' mcm dlu. kiter nk nyanyi gn awak ,kiter nk gedik dgn awak MACAM DLU

tapi sekarang dah takda , awak dh mula benci saya.saya tk tahu apa yg saya buat kat awak. i really miss you gila BABI . awk dah tk reply chat or post saya, kalo reply pun , awk reply sepatah ja. IS , INEEDYOU :'<
"ISDATUL ASYIFA :'< , imissyou" was Posted On: Friday, August 26, 2011 @7:54 AM | 0 lovely comments
 Miyyo Azman ?
Who is he ? Dia boypreenn kedua akuu . HAHAHA , Miyyo , tgk laa header aku.gmaq diaa.awww  sumpah hensemm , macam JUSTIN BIEBER kann . tp aku rasa Jb better lagii dari diaa, muahehehe , apa apa jaa la.
Knp aku ltk gmbaq dia sbg header blog aku? sajaa laaa,gmaq tuu menunjukkan diri seseorang ,maca mna tah nk explain . HAHAHAHHA BORN TO BE SOMEBODY laaaa :P , pening kann aku cakap hindu ? :P
Si miyyo ni terkenal sbb apa tatau , idk , tp dia bukan terkenal sbb dia menyanyi *suara dia tk sedap tra mna pun :P) , tp awesome laa diaa. :)  nk gmbar dia lagi ? p kt GOOGLE, search MIYYO AZMAN ! OKBAI
"Miyyo Azman ?" was Posted On: Thursday, August 25, 2011 @6:53 AM | 1 lovely comments
 Selamat hari raya.
to anyone who reads this post. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin .*tujuh hari lagi nk raya* :P , haa, i am so sorry if I make some mistakes against you. Sapa xpuasa penuh , x dpt duet raya kecuali perempuan.HAHAHA :)
"Selamat hari raya." was Posted On: Tuesday, August 23, 2011 @5:46 AM | 0 lovely comments
 I dont know what happen to me :|
seriously tahun 2011 ni tahun yg paling malang bagi aku >< , I dont know , everyone hate me.i dont know what my problem.sshhhhhh. aku ni suka susahkan orang, btw aku nak happy mcm org lein.tp aku tk bole nk SEHEPPY depa. aku bnyk ada problem gn org , aku suka gado gn org , especially classmate aku and others.

first,aku memang suka cakap kemaih , so? aku berani dalam Fb jer , kt luaq senyap sejuta bahasa kan :') , oke seriously aku jujur, aku mmg suka cakap kemaih . ermm ermm. So sorry , E,A,S,M,A,W

second, aku bukan perampas, aku tk rapat pun gn org yg hg syang ,IA , aku just minta tolong kt adik angkt hg , tu pun kena jeles :/ .

Third, aku memang suka sakitkan hati org :'( , aku dok kta kt kt org pendek laa , gemok laa, and so on , aku just melawak.tadak niat nak kta kt hmpa tuu ,

#so,kita nk raya, aku nk minta maaf if aku ada buat hmpa sakit hati , hmm, ClassMate and Geng tuu , AKU MINTA MAAF BNYK BYK :')
"I dont know what happen to me :|" was Posted @5:41 AM | 0 lovely comments
 Trial
err, lagi 2 hari nk trial , sumpah ketaq lutut , awt la tahun ni ada pmr tatau , meluat . if periksa masuk form 3 tpaa laa jugak :P , ni form 1 form 2 form 3 pun masuk . gila nk ingt semua :P . *buad trok .
btw , dalam bulan puasa ni jugak aku IN LOVE with tetttttttttttttttttttttt , hahaha . :P xleh nk gtau laa sapaa :)
PRIVATE!  ada beberapa org ja tau aku in love gn sapa . muahehehe. aku gedik! so what ? :)
anyway , wish me luck for trial , aten dapat 8A hmpa kena bagi something tau! :P:P:P

*tak larat nk tuleh panjang2 , dah la tgh puasa , perut dah bunyi lagu party rock anthem dh ni (:
"Trial" was Posted On: Thursday, August 4, 2011 @1:50 AM | 0 lovely comments
 puasa
Nama saya Sya'ban,Saya ingin mengingatkan anda bahawa jiran saya, Ramadhan akan datang mengunjungi anda tak lama lagi bersama isterinya, Rezeki dan 2 orang anaknya, Sahur dan Iftaar.Mereka ditemani 3 cucunya, Rahmat, Keampunan dan Barakah.Mereka akan pulang selepas 30 hari dengan pesawat Eid Fitri airlines.Hargai mereka, & anda akan mendapat berkat. ;)
~~SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK~~


Puasa penuh , aten bagi duit raya ,, bahahaha <3
"puasa" was Posted @1:44 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ