Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 FO R E V E R A L O N E
pergh , memang aku syok pun kan dipinggirkan . org yg aku syg semua buat tatau kt aku. pergh syok gila doh. where my sist , babysist , bro ? depa tkda untuk aku pun . :'( . aku ada problem besaq ampa bukan nak bg telinga ampa kt aku . dengar sat problem aku :'( . kot nak msej kata sihat ka dak , ni apa pun dak >< . tak terasa mana pun kan :') . tau la ada org baru , tp hmpa tk ingat aku ka ? hmm aku ja kena p kt ampa , ampa ada mai kt aku ? dak an ! :( hmm tkpa la aku sedaq aku sapa *saya suka buat trok.okbai
"FO R E V E R A L O N E" was Posted On: Saturday, March 17, 2012 @1:12 AM | 0 lovely comments
 payah sangat ka >< !
dak lani aku geram ni dengan soorang budak ni , tak reti balas msej ka apa aku tatau! benci laaaaaaaa.if tkda kredt buat la 'please,call me back' . awt yg bahlul sgt . haaa kan dah kena gn aku -,- tkpayah buat aku tertunggu tunggu mcm tunggu beruk. shit la -,- . saja buat aku panas doh! emm dah la tgh hangat ni , awt harini pans tatau >< . aieeee
"payah sangat ka >< !" was Posted On: Friday, March 16, 2012 @10:57 PM | 0 lovely comments
 :')
i think rasanya hampa tau penyakit aku . kan , errm aku ada penyakit !@#$%^&. dulu aku hampir meninggal dunia sebab penyakit ni. tp aku hidup sampai sekarang sbb mak aku , mak aku yg slalu doakan aku , tk berhenti smyg hajat , minta semua ustaz ustaz bca yassin kt aku. Ya Allah, aku rindu mak aku. :'( bole dak aku nak pergi sekli  gn mak aku? and then tadi aku hidung berdarah lgi , then kt mulut keluaq darah. tatau nk buat apa dah. takkan penyakit tu nak mai lagi (': . 
":')" was Posted @10:47 PM | 1 lovely comments
 Eyebag (; , tidur lewat semalam
sajala aku suka eyebag bertakung kt mata aku. mcm paria lagi . semalam ah ni aku tidog lambat , ishh dah la esok sekolah  , nak kena tidoq awai pulak. dah la aku terbiasa tidoq lmbt >< saja perhimpunan ada esok. saja cari penyakit ! emm ni kes semalam aku dok gayut dengan aina eletrica viosa la ni. serious mengarut kot aku sembang gn dia. adoi~ buat dosa gila kan aina! hahahaha then dia menyanyi lagu PATAH SERIBU ,, ya Allah series teringat budak tu :'(  emmm hampa nak tau dak , pitchin dia lari kod bila dia nyanyi lgu tu. wwkakaka galak nak nyanyi sangat! pastu dia suruh aku nyanyi pulak. oh well, aku nyanyilaa.then dia kata suara aku mcm kucing. noh mcm mana tkpa, -,-
"Eyebag (; , tidur lewat semalam" was Posted @10:16 PM | 0 lovely comments
 kenapa nak kata aku ego tinggi?
Yaa aku mengaku aku syg lagi ex adik angkt aku . aku syg depa lagi ! yeap aku mengaku .hmm :( . btw maih nak kenalkan. hewhew ;p

comel kan dia (;
first , Nur Aina Syahira , ex aku kod. aku syg dia. dia tatau laa syg aku ka dak. kakak bnyk smpai aku pun dia lupa. then nak tau ah kami clash? aku minta clash kat dia sebab err ada sebab lah. haha. dia ni cukup perasan k , nak kata dia suara dia sdap sgt mcm avril lavigne :) . emm gedik hg noh aina! heee eh lupa btw dia form one!

awesome kn budak atas ni(; , 
then , sorang lagi. nur balkish yazid , dia ni lagi sorang , aku syg dia (; but sekrang kami kami dah tdak papa , dia minta clash sebab orang dok tuduh kami kapel. well hello! sapa buat fitnah aku tatau! emm but tkpa , kami still rapat even dia ni suka buat aku sakit hati :') . hrr ego tinggi mcm bukit everest. sungguh weh! dia PMR Victims k.

so , aku saja kongsi cerita ni kt hmpa, saja nak luahkan kt blog ni. :')
"kenapa nak kata aku ego tinggi?" was Posted @10:27 AM | 0 lovely comments
 13/3/12 ♥





horray , kelmarin hangout at cp dengan kak faraa, aida and anis.sumpah kelmarin boring gila hangout. sbb tak ramai sangat keluar :(. first mcm biasa lah, karaoke dude! aku kalau p cp , mmg karaoke lah tmpat pertama aku :) even suara tk sdap tara mana! and then kami lepak lama kodd kt pak hainan , well tu tmpat aku buat bsiing. haha then jumpa awah and the geng! hewhew. awah saya comei kay <3 pastu buat pala gn faraa kt pak hainan tu. then p aaa mcD pulak , makan lgi XD. sdapp nyaa double cheese burger <3. hehe.then fara balik , tinggal aku gn anis. yg tak tahan tu last kali aku balik naik teksi! WKAKAKAKA

nah tgk gmbar :*






"13/3/12 ♥" was Posted On: Tuesday, March 13, 2012 @8:51 PM | 0 lovely comments
 thankyou :')
okay kawan , aku rindu gila tahun lepas , aku rindu gila nak gossip gn ampa dua ketoi . but tahun ni? kita dah lain kelas, :( . ampa yg kata kt aku , if aku dah tukaq kelas , dah tk bersama gn ampa , ampa dh hbq kt aku jgn lupa diri. but sekarang ni sapa yg lupa diri? sapa yg sombong sekarang ni? ampa dua kan? :( . aku tau hmpa bnyk kawan , tp aku minta satu ja. aku nk persahabatan kita yg dulu , yg gedik gedik , yg gila gila? :'( .i miss the old you two! tkpa aku redha , hidup aku mmg ceni :') . btw aku dengaq cerita yg mpa kutuk aku. ramai org cerita kt aku pasai ampa kutuk aku. tkpa aku tau aku sapa. aku redha kawan. moga ampa bahagia! ;')
"thankyou :')" was Posted On: Sunday, March 11, 2012 @5:03 AM | 0 lovely comments
 no more KS dalam hidup aku :')
okay , aku tak perlu dah menaruh perasaan kt dia , sbb dia tadak perasaan langsung kt aku . nak buat mcm mana , aku yg terhegeh kt dia , yg dia? buat tatau , mcentu ka nama 'sayang'? damn , aku nak try lupakan dia , and cari someone yg buleh ganti dia , and yg lebih baik dari dia. aku mesti dapat cari punya :'D. tp aku boleh ka lupa dia? bayangkn tiap tiap hari tgk facebook dia , tgk gmbar dia, and dengar lagu yg dia bg kt aku? susahkan nak lupa ? :'( . aku perlu tabah menghadapi semua ni *ayat skema, peduli apa aku? ;) . no KS dalam hidup aku mulai dari sekarang!!!!!!
"no more KS dalam hidup aku :')" was Posted @4:53 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ