Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 no more KS dalam hidup aku :')
okay , aku tak perlu dah menaruh perasaan kt dia , sbb dia tadak perasaan langsung kt aku . nak buat mcm mana , aku yg terhegeh kt dia , yg dia? buat tatau , mcentu ka nama 'sayang'? damn , aku nak try lupakan dia , and cari someone yg buleh ganti dia , and yg lebih baik dari dia. aku mesti dapat cari punya :'D. tp aku boleh ka lupa dia? bayangkn tiap tiap hari tgk facebook dia , tgk gmbar dia, and dengar lagu yg dia bg kt aku? susahkan nak lupa ? :'( . aku perlu tabah menghadapi semua ni *ayat skema, peduli apa aku? ;) . no KS dalam hidup aku mulai dari sekarang!!!!!!
"no more KS dalam hidup aku :')" was Posted On: Sunday, March 11, 2012 @4:53 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ