Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 I'm all alone And I need you now :'(
Okee sekali lagi hmpa buat aku terluka ! :'| Aku suka kawan gn hmpa , tp hmpa buat ceni kan ? tapa aku redhaa wey ! Wey, aku lemah . TAK TAHAN WEY ! I need youu laa weyy :'( . Aku sunyi ! ergh -_________-
hanmpa suka bagi aku teriak sbb hmpa? kenapa la? aku tau aku tak perfect MCM oqg lein !!! aku tau aku SAKIT !!! :'((((( ! tp snggup hmpa buat kawan mpa ceni ! ?

kawan , #needyounow :'((((((((((((((((
"I'm all alone And I need you now :'(" was Posted On: Wednesday, July 20, 2011 @7:35 AM | 0 lovely comments
 Assalamualaikum :)
dimulakan dengan bismillah :) ..
Bismillahhirahmanirahhhinnn .. Assalamualaikum ! :)
Hello , lma gilaaaaaa aku tk update blog. hihi ! busyyy hohoi :)) . well . aku tadak cita papa weyyy nii ><

tapi tadi SMK sultanah bahiyah ada buat kejohanan olahraga ! akuu p laa sebab aku rjinn well u know mee :P.
tapi kt sana tadok kawan . HAHA kawan aku semua rumah lein ! then tinggal aku sorang sorang ! = ='
butt nasib baik ada Zu and Naj . Depa teman akuu xD ngeh2 . Aku gn depa round satu sekolah dok cri photographer nk suruh tgkp gmbaq kamii ><  banyk gilaa org bwk DSLR tadiiiiiiii. Fuh ! Jeles GILAK ! 

Masa aku duk jalan jalan gn depa . ternmpak si FIKHRY haha ! dia maii wooooo sklah bahiyahh . TAK SANGKA! HAHA . Dia maii gn PRENT dia maybe ! - . -  . Aku rasa  dia mai skola sbb nk jumpa  NISA paa ! xD

Tapi seriously sunyi tadi - . -

"Assalamualaikum :)" was Posted @5:22 AM | 0 lovely comments
 TAK SANGKA
series,aku tak sangka pulakk hang jadi ceni , masa bila yg hg jadi 'PENYEBAR RAHSIA' nii ? sejak bila hg sebaq rahsia aku kt org .. awt tksebaq satu dunia ja ! menyampahhh . . aku tak teringinn aeh kat BUDAK tuu.
ishh..payah la kalao ckp gn budak budak ceni :P . grrrrrrr HADOIYA

"TAK SANGKA" was Posted On: Monday, July 4, 2011 @9:44 AM | 0 lovely comments
 Air mata itu berharga


aku terfikir kan , kenapa bnyk perempuan termasuk aku selalu nges psai lelaki ah ? tak berbaloi aku rasa . hadoyy , biasalahh kaum wanita , lki tinggal ja , mesti ngeh . CINTA sngat kt lelaki tuu . pdahal LELAKI dah la suka CURANG :P . sesetengahlaa :) . HAHA aku pun takpahamm dengan pompuan zaman sekarang,aku rasa mmg tadak guna ngeh psai laki , ngeh p la air mata berdarah punn.ada lelaki tu kesah? hambuehhh.KAWAN aku yg ditinggal oleh BF tuu kann , bwak bersabar la noh.REDHA ja ! :')
"Air mata itu berharga" was Posted @9:41 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ