Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Patah seribu ;(
seriously aku menangis bila aku kena pikiaq dua org yg aku syg dlm satu masa. yess.
aku dah mcm tkda perasaan kt depa dua. serious. tp janji aku kena tepati :'/ .
aku pening wei. :'(
"Patah seribu ;(" was Posted On: Thursday, February 23, 2012 @12:02 AM | 0 lovely comments
 i need them now :'(
why time aku perlukan depa , depa tadak kt sisi aku. time depa ada masalah , aku selalu ada untuk depa :( .
aku benci bila jadi macam ni :'( . aku benci, aku benci :'( . .......

okay semua salah aku! aku rampas semua dari ampa! aku memang takleh rapat gn sapa sapa kt dunia ini! Yeaaaaaaaaaaaaaaaa.!!! tapi apaa salahnya if aku nak rapat gn depa? apa salah nya aku nak lepak gn depa? apa salahnya nak melawak gn depa? apa weh salah aku nak kwn gn depa!!! la ni ampa mai bunuh aku ! tayah ckp bnyk >< . aku meluat! aku meluat hidupppppppppppp !!! memang hmpa semua tak suka aku hidup bahagia ? soo bunuh la aku :'( .

now , aku perlukan F,B,E, and A. aku nak nangis dpn depa . tp depa semua busyy.aku perlu depa sekarang, :'( .ya Allah aku tak kuat :( 
"i need them now :'(" was Posted On: Friday, February 17, 2012 @6:26 AM | 0 lovely comments
 Thanks! ;')
 Faraa Farouk.
ni kak faraa , umoq dia 17 , tak padan dgn nak spm. hahaa perangai mcm budak budak. satu kepala dgn aku :) . dia ni suka jalan laju , dok dengan dia memang sakit pinggang! dia suka melewaq meqata bakhiang. tgk gmbaq aku gn dia kat atas ni . act kan dia nak buat lucah dengan aku >< jebon punya kak faraa. kalau dia tadak mmg hidup aku sunyi laaaa. dia ni dah la hingaq!!!!!!!haha and hampa nak tau, dia ni perasan kulit dia putih. wkakakakakakak. sorry fara ;p.dia suka makan bnda mengarut -,- twisties laa aiyaq ni laa, blablabla~
and dia ni banyak adik angkt.! betoi kan farah ;p. dia comeiiii tuu semua nak kt dia :') . adik angkt dia semua jeles aku rapat gn dia. hmmmmmmm ;/ ehekkk i love you kak faraa jebon ! :P
Balqis
Haa ni lagi sorang, dia kan dia kan :3 , adik aku.HAHA tk nampak mcm muka aku gn dia sama ka ? ;p okay perasan. dia balqiissssssssss. tahun ni dia PMR! budakk nii aku nak kata dia pemalu tapi tak pemalu pun. dah aaa suka tmpaq pala org >< ganaih!! lagi kan dia ni suka buat trok -,-. cukup menyampah! hahahahaha. boo~ love you weh budak.

cukup aaa tuu aku cota pasai depa. ;) , satg tak pasai pasai org ngutuk plak. hihi. ok bye awak :)
"Thanks! ;')" was Posted On: Thursday, February 16, 2012 @5:24 AM | 0 lovely comments
 Aina eletrica viosa
Hai adik , sorry , kami tak perfect bg hampa ;) . hihi. sorry kami tkleh nak jga ampa leklok . eh lagipun ampa dh ada azureen. kami tak kisah. soo pandai pandai laa jga azureeen , jgn bg dia sakit hati tau. jga dia elok2! satg dia curang hmpa nangih pulaaa HAHAHA. Byeeeeeee sorry again :)
"Aina eletrica viosa" was Posted @3:38 AM | 0 lovely comments
 saya bukan perampas :')
Aku bukan nak amik org yg ampa syg aa >,< . tp aku mmg syg depa. hahaha. aie pening , jgn laaa kata aku perampas. amau laa :( aku tak suka ;( . bagi aku hidup bahagia satt , satt jaaaaaaaaaa! :(
kadang kadang bila ampa cakap mcentu, aku terasa kot. mmg aku nangis aaaaaa . aku tak suka org pngel aku mcm tu :( sumpah tak sukaaaaaaaaaaaaaa
"saya bukan perampas :')" was Posted @3:35 AM | 0 lovely comments
 Nazrin
Yess harini ein balik asrama , hihihik. dia tak dok dah asrama! Yes malam malam boleh gayut lama lama xD.
Okay serius rindu dia gila bangang jebon! hahaha. dok asrama direct gayut sat , satg ada majlis tu la , ada prepp laaa, semua laa >,< benci! ein dia ssuka buat terok , meluatt aku! hahah jgn marah ein xD. kihkihkih.
tkpa byeeeeeeeee
"Nazrin" was Posted @3:29 AM | 0 lovely comments
 Junior , please dont be too rude :')
Kay hg benci aku sbb aku rapat gn kak angkt hg? emmmm hg tatau kod prangai aku FRIENDLY? memang dgn junior and senior , smua aku rapat kay! aku pun tatau pasaipa hg tiba tiba bagi gelaran 'atenpelaq' kt aku. sungguh aku tak paham . hg jeles ka ni? ahahaha lawaaaaaaaaaaaaak2.so thankyou la weh , junior yg selama ni aku ingat baik rupa rupanya tak la baik sgt. emm buat taik ja >,< . TERIMAKASIH TAW!!
"Junior , please dont be too rude :')" was Posted @3:26 AM | 0 lovely comments
 Tutttt ;)
Balqissss tinggi. <3
14/2/2012

Kak fara yg sgt jebon  <3
16/2/2012
Aku sayang depa dua. Yeayea. :)
"Tutttt ;)" was Posted @3:22 AM | 0 lovely comments
 :'D
Hampa tau dah kan aku dengan NUR AQILAH ABU HASSAN dah berbaik ? tau dah kot ;p . kan kan .
kami dah jadi mcm dulu. hihi.
cuba hampa tengok gambaq ni .....
ni awah dengan kyla. aku sayang dpa dua :') . act kan kyla ni tunang aku , si awah ni girlfriend aku. wkkaakka xD . okay gedik. tkpa aaa byeeeeee
":'D" was Posted On: Saturday, February 11, 2012 @1:14 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ