Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 hormat k hormat -..-
aku pantang gila lah bila junior layan senior mcm senior tuu orang gaji depa kan. direct SENIOR yg mai kat junior , junior bila nak mai kat senior? ouh hampa ni melampau sangat la kan. tak kira adik angkt nak jumpa kak angkt ka , apa la kan . budak budak zaman sekarang macam apa lagi.satg bila aku tak tegur hampa then hampa cakap laa aku sombong kan , atudiaaaa mengada dah ni. aku ni takkan layan org kalau selagi org tu tk tgur aku okay. tuu konsep aku! bhahaha. well for my adik adik , aten takkan pergi kt hmpa selagi hampa tak pergi kat aten. okay ^^
"hormat k hormat -..-" was Posted On: Sunday, April 29, 2012 @4:25 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ