Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 mimpi awak sayang :')
i dont know why , sejak belakangan ni aku asyik mimpi hang. dalam mimpi tu hg kata kt aku , hg rindu aku , hg sayang aku. hg tkmau tinggal aku. aku mimpi hg bnyk kali gila , tp hakikatnya mimpi tu tkleh jadi kenyataan right? ;'( . aku taktau hg ni sayang aku ka dak , tapi aku doa sangat hg boleh syg aku. sebab apa? aku tiap tiap hari nangeh sbb hg , tiap tiap hari tgk fb hg? berkorban apa saja untuk hg. tk mcentu lg aku syg hg?
please ah buang ego hg tu, kalau hg syg aku , hg tunjuk weyy, jgn dok EGO sangat. kenape perlu ada skongan dari kwn hg,jawapan hg terletak kat tgn hg sndiri.bukan kt kwn hg. hg pikiaq hg sorang punya perasaan , aku punya hg tk pikiaq weyh :'( . mula dari harini , aku takkan contact gn hg dah k , aku nk tgk hg bole tahan ka dak . if hg bole tahan , hg tak syg aku. if hg tkleh tahan , hg syg aku. :') .
"mimpi awak sayang :')" was Posted On: Thursday, April 5, 2012 @9:18 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ