Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Eyebag (; , tidur lewat semalam
sajala aku suka eyebag bertakung kt mata aku. mcm paria lagi . semalam ah ni aku tidog lambat , ishh dah la esok sekolah  , nak kena tidoq awai pulak. dah la aku terbiasa tidoq lmbt >< saja perhimpunan ada esok. saja cari penyakit ! emm ni kes semalam aku dok gayut dengan aina eletrica viosa la ni. serious mengarut kot aku sembang gn dia. adoi~ buat dosa gila kan aina! hahahaha then dia menyanyi lagu PATAH SERIBU ,, ya Allah series teringat budak tu :'(  emmm hampa nak tau dak , pitchin dia lari kod bila dia nyanyi lgu tu. wwkakaka galak nak nyanyi sangat! pastu dia suruh aku nyanyi pulak. oh well, aku nyanyilaa.then dia kata suara aku mcm kucing. noh mcm mana tkpa, -,-
"Eyebag (; , tidur lewat semalam" was Posted On: Friday, March 16, 2012 @10:16 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ