Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 kenapa nak kata aku ego tinggi?
Yaa aku mengaku aku syg lagi ex adik angkt aku . aku syg depa lagi ! yeap aku mengaku .hmm :( . btw maih nak kenalkan. hewhew ;p

comel kan dia (;
first , Nur Aina Syahira , ex aku kod. aku syg dia. dia tatau laa syg aku ka dak. kakak bnyk smpai aku pun dia lupa. then nak tau ah kami clash? aku minta clash kat dia sebab err ada sebab lah. haha. dia ni cukup perasan k , nak kata dia suara dia sdap sgt mcm avril lavigne :) . emm gedik hg noh aina! heee eh lupa btw dia form one!

awesome kn budak atas ni(; , 
then , sorang lagi. nur balkish yazid , dia ni lagi sorang , aku syg dia (; but sekrang kami kami dah tdak papa , dia minta clash sebab orang dok tuduh kami kapel. well hello! sapa buat fitnah aku tatau! emm but tkpa , kami still rapat even dia ni suka buat aku sakit hati :') . hrr ego tinggi mcm bukit everest. sungguh weh! dia PMR Victims k.

so , aku saja kongsi cerita ni kt hmpa, saja nak luahkan kt blog ni. :')
"kenapa nak kata aku ego tinggi?" was Posted On: Friday, March 16, 2012 @10:27 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ