Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 13/3/12 ♥





horray , kelmarin hangout at cp dengan kak faraa, aida and anis.sumpah kelmarin boring gila hangout. sbb tak ramai sangat keluar :(. first mcm biasa lah, karaoke dude! aku kalau p cp , mmg karaoke lah tmpat pertama aku :) even suara tk sdap tara mana! and then kami lepak lama kodd kt pak hainan , well tu tmpat aku buat bsiing. haha then jumpa awah and the geng! hewhew. awah saya comei kay <3 pastu buat pala gn faraa kt pak hainan tu. then p aaa mcD pulak , makan lgi XD. sdapp nyaa double cheese burger <3. hehe.then fara balik , tinggal aku gn anis. yg tak tahan tu last kali aku balik naik teksi! WKAKAKAKA

nah tgk gmbar :*






"13/3/12 ♥" was Posted On: Tuesday, March 13, 2012 @8:51 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ