Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Heeeeeee ;)
aku gn ENAZ dah berbaik ar mcm biasa . so lpasni aku tkmauu persahabatan kami terputus bnyk kali mcm ritu .
ermmmmmmmmm , :') , cuba untuk berkawan baik dggn dia :D
"Heeeeeee ;)" was Posted On: Monday, November 7, 2011 @7:41 AM | 0 lovely comments
 hello pupil :)
AKU BUKAN ATENBELLA YANG DULU , AKU NAK JADI ATENBELLA YANG BARU ^^ :')

what happen? err aku nak berubah la wey , jadi yang terbaik buat family , boyfriend and kawan kawan (;
oke guys , dulu aku suka kutuk org ^^ , skang dak dah :') , dulu aku suka hina org ^^ , sekarang DAK dah , dulu aku suka memperlekehkan org , skang dak dh ! im trying to be THE BEST !

yah,aku tkmau dah aeh org duk bnci bnci aku ni . aku tk suka gado gado gn org , aku nak berbaik gn org nii , org nii tkmauu , nakk jgk bnci aku , aku cena xpa , :)

okey , if aku aada hmpa buat aku sakit hati , aku minta maaf yee ^^ , kemon laa , hmpa na bnci aku? aku tk kesah ar brader , asal hidup kau bahagia :')

jangan hmpa nak kata aku mimpi ka apa psai aku nak berubah ni , aku tk mimpi , series aku nak berubah betoi -.-

kkkkk byeeeeeeeee
"hello pupil :)" was Posted @7:39 AM | 0 lovely comments
 twittah !
jum bertwittah ! hee <-- nama baruuu kkott , facebook sekarng boring , tp aku still online jgkk . HAHHA,
aku ada twitter , atenbella96 , follow lerr , eh eh sat err aku tk suka follow org , harap maklum , aku pemalas sikit okey :) , so sekarang ramai dah guna twittah ! majuuuuuuuuuuuuu plak dah twittah niii , facebook , bila hg nak pupus pun aku tatau , benci hg tau dak,! nanti facebook jadi mcm myspace dan friendster paaa ^^  , hahahahha KBAI
"twittah !" was Posted On: Wednesday, November 2, 2011 @8:28 PM | 0 lovely comments
 fakkk -.-
seriously , internet cam kimak -.- , alaaaaaaaaaaaa ,sungguh aku benci time intenet
 buat perangai dia , meluat aku tau dak bangang wei = =',
time on facebook , dia mula lah nak jadi lambat dia tuu , bila tutup facebook , tau pun nak laju , HAHAHA
facebook kenape? ada virus aperw? =.=
"fakkk -.-" was Posted @8:24 PM | 0 lovely comments
 applause for you:)
like seriously , i do not believe you can write BI status , opss , waa kau ni mat saleh errkk? bangganyewwwwwwww
bukan kau selalu dapat E ke dlm exam ? okay -.- , <-- hina tk ayat aku kat kau? ;p , hihii
i know, you just use GOOGLE TRANSLATE?haa haa , tp kalau kau dah terer bi tuu baguslaa.tapi seriousy i said , your english vey bad. :) , aku tau aku tk la terer sangat BI , tp aku rasa BI kau lagi teruk dari aku .. kbye sayang :*
"applause for you:)" was Posted @1:47 AM | 0 lovely comments
 =.=
Muhammad Nazrin Afifuddin ! I miss youuuuuuuuuu , Kbye
"=.=" was Posted @1:39 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ