Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 tak suka , tak hidup tenteram :/
oh hai hampa , kali ni aku nak cita pasal PERGADUHAN. sememangnya aku tengah gaduh dgn ramai org.
emm okay , biaq aku terangkan perangai aku. aku ni seorang yang tak suka gado and TAK SUKA CARI GADO. sebab apa? bila aku gaduh, hidup aku jadi kelam kabut , tak tenteram and so on. aku ni taktau spesies mana , aku ni cepat terasa. bila sorang benci aku , aku akan TERASA semua org dlm bumi ni benci aku :') . btw aku minta maaf sangat k walaupun bukan salah aku ka , or memang salah aku. aku syg hmpa kawan , bukannya aku tak sayang, dah sampai hati hampa semua kata aku lagutu. memang aku tak  sakit hati mana pun. btw satu lagi , aku ni cepat MAAFKAN org. serious :')!
"tak suka , tak hidup tenteram :/" was Posted On: Wednesday, April 4, 2012 @4:29 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ