Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Lagi dan lagi :(
okay petang ni aku feeling gila. dok dalam bilik sorang sorang dengar lagu sedih sedih. aku teringat dia , mcm org gila wey sumpah mcm org gila !mungkin nasib tak menyebelahi aku :') . aku taktau kenapa hg jgk yg aku sayang teruk teruk. hang tak pernah cuba memahami aku! sayang hang kt aku hg tk pernah tunjuk,bila aku dok sedih kot laa nak bagi semangat , ni dak pun! why wey ??!! aku ni bodo jugakk p sayang dekat budak yg TAK PERNAH sayang aku ! seeee , aku tau hg bukan milik aku! hg milik org lain. fineee aku tak berharap dah kt hg. aku bersusah payahh untuk hg , hg buat bodo ja aku, ahahaha oke ! lagu ni hg buat kat aku;) , minta minta ada org lain yg akan buat laguni kt hhg mcm mana hg buat mcm ni kt aku!!!! aku ingat ye wahai sayang ku :'D
"Lagi dan lagi :(" was Posted On: Saturday, April 14, 2012 @2:01 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ