Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Trial
err, lagi 2 hari nk trial , sumpah ketaq lutut , awt la tahun ni ada pmr tatau , meluat . if periksa masuk form 3 tpaa laa jugak :P , ni form 1 form 2 form 3 pun masuk . gila nk ingt semua :P . *buad trok .
btw , dalam bulan puasa ni jugak aku IN LOVE with tetttttttttttttttttttttt , hahaha . :P xleh nk gtau laa sapaa :)
PRIVATE!  ada beberapa org ja tau aku in love gn sapa . muahehehe. aku gedik! so what ? :)
anyway , wish me luck for trial , aten dapat 8A hmpa kena bagi something tau! :P:P:P

*tak larat nk tuleh panjang2 , dah la tgh puasa , perut dah bunyi lagu party rock anthem dh ni (:
"Trial" was Posted On: Thursday, August 4, 2011 @1:50 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ