Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Mylia :D
aku berkenalan dengan kakak lawa ni dalam FACEBOOK , aku add dia ka dia add aku tah , lupeee ;p . haha aku terharu dpt kawan gn kak comel nii , hmm , since bila tah, first time aku terserempak dgn dia kat CP , aku pngil dia but dia buat tk tahu , btw dia hangout gn BF dia maybe ;p , tu smpai tk persan aku ;p , HAHA,
bermula hari tuu , aku gn dia makin rapat dan makin rapat , sampai PROBLEM aku pun , dia sanggup dengar , last2 skali apa lagi , dia dah jadi babysist aku. hikhik , ILY KAKAK :']
"Mylia :D" was Posted On: Tuesday, September 13, 2011 @8:03 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ