Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 iloveyouuuuuuuu ibu
-gambar time kt ada kt ICU


okey , ibu , kenapa ibu pegi terlalu awai :'( , 
sapa lah nak bagi adik advice time adik gado gn kawan kawan? :'/
sapa lagi yang nak cium dahi adik time nak pegi skolah?
adik nak buat muka lawak lagi gn sapa?
adik na gado tipu tipu gn ibu ,
adik nak tido atas perut ibu , adik na peluk ibu lagi :'(

tapi semua dah tada , ibu dah pergi dgn adik sorang lagi ada dlm prut tuu ,
btw adik dah buat exam pmr , adik yg buat TERMAMPU , aadik buat tu pun mcm xda semangat , sbb tada ibu :'( ,
 okey la ibu , adik sayang ibu ketat ketat! Bye<3
"iloveyouuuuuuuu ibu" was Posted On: Monday, October 10, 2011 @8:26 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ